Scroll Top


Ελένη Αθανασιάδου
Δρ. Αρχιτέκτων Τοπίου – Γεωπόνος
ΕΔΙΠ Τμήμα Γεωπονίας ΑΠΘ, Πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Τοπίου 

Μαίρη Ανανιάδου-Τζημοπούλου
Ομοτ. Καθηγήτρια Αρχιτεκτονικής Τοπίου, Σχεδιασμού Υπαίθριων Χώρων,
Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΑΠΘ 

Αθηνά Βιτοπούλου
Αναπλ. Καθηγήτρια Αστικού Σχεδιασμού, Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΑΠΘ 

Μαρία Λιονάτου
Δρ. Γεωπόνος – Αρχιτέκτων Τοπίου
Τμήμα Μητροπολιτικού Σχεδιασμού Θεσσαλονίκης, ΥΠΕΝ 

Αναστασία Μαυρίδου
Γεωπόνος – Αρχιτέκτων Τοπίου ΑΠΘ
Επιστ. Συνεργάτης ΔΠΜΣ Αρχιτεκτονική Τοπίου ΑΠΘ 

Παναγιώτα Μουρατίδου
Δρ. Αρχιτέκτων Μηχανικός  – Αρχιτέκτων Τοπίου ΑΠΘ 

Αναστασία Παπαδοπούλου
Δρ. Αρχιτέκτων Μηχανικός – Αρχιτέκτων Τοπίου ΑΠΘ
Επιστ. Συνεργάτης, ΔΠΜΣ Αρχιτεκτονική Τοπίου ΑΠΘ
Αντιπρόεδρος Εκπαιδευτικών Θεμάτων Πανελληνίου Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Τοπίου 

Μαρία Τρατσέλα
Επίκ. Καθηγήτρια Αρχιτεκτονικής Τοπίου, Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΑΠΘ 

Ιωάννης Α. Τσαλικίδης
Ομοτ. Καθηγητής Αρχιτεκτονικής Τοπίου, Τμήμα Γεωπονίας ΑΠΘ 

Δημήτρης Φράγκος
Καθηγητής Εικαστικών Τεχνών – Ζωγραφικής, Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΑΠΘ
Δ/ντης ΔΠΜΣ Αρχιτεκτονικής Τοπίου ΑΠΘ 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.